Over CreaMedia

CreaMedia.be is een grafisch ontwerpbureau dat samenwerkt met verschillende grafische bedrijven in de sector. Kortom een vat vol ervaring en creativiteit voor al uw print en web projecten. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwerpen en uitwerken van huisstijlen, logo’s, naamkaarten, brochures, flyers, advertenties en het uitvoeren van beeldbewerkingen. Bij ons kan u ook terecht voor de eenvoudige websites of landingpages. Uiteraard kan een website met onze ondersteuning doorgroeien naar iets groots. Ziet u het opvolgen en onderhoud niet direct zitten, dan kunnen wij uw website up-to-date houden.

Ons doel is om uw opdracht zorgvuldig uit te werken en uw boodschap op een vernieuwende manier over te brengen. Wanneer ons ontwerp u positief verrast, is onze missie geslaagd.

Door een goede samenwerking met enkel drukkerijen kunnen wij flexibel anticiperen op vrijwel iedere vraag en u een oplossing aanbieden.

Naast een website is natuurlijk promotie ook belangrijk en kan social media worden ingeschakeld om producten in de kijker te zetten. Eventueel in een totaalpakket met drukwerk. Kortom een hoop ondersteunende diensten waardoor u zich kan blijven focussen op uw hoofdbezigheden.

CreaMedia zaakvoerder Marc Verbeeck

Marc Verbeeck, zaakvoerderstudeerde af als grafisch vormgever en heeft meer dan 27 jaar ervaring in de grafische sector. Door zelfstudie en bijscholing bleef hij steeds op de hoogte van de recente evoluties in het grafische.

Tevens is hij ook 14 jaar actief bezig met het ontwikkelen van websites. Door de jaren heen heeft hij zich gespecialiseerd in het gebruiksvriendelijk WordPress platform zodat ook de klant zelf gemakkelijk hun website kunnen beheren.

Marc is ook beschikbaar voor freelance jobs voor grafische opdrachten en fotobewerking. Aarzel niet om contact op de nemen als u interesse heeft.

Aarzel niet om ons te contacteren: info@creamedia.be