Wij bieden u een creatieve en functionele oplossing voor al uw grafische opdrachten.

Grafische vormgeving is meer dan alleen iets moois maken, het is een belangrijke vorm van communicatie voor uw bedrijf. Met een goed grafisch ontwerp kunt u uw doelgroep beter bereiken. Naamkaarten, formulieren, omslagen, flyers, kaarten, uw volledige huisstijl, worden met de meest hedendaagse grafische software ontworpen. We leveren drukklare PDF's of compleet gedrukt bij u thuis.

Huisstijl

We kunnen voor een complete huisstijl gaan. Denk dan aan briefpapier, visitekaartjes, flyers en folders. In een vaste basiskleur (PMS), zwart/wit of in full color. Niets is ons te gek en altijd voor een scherp tarief.

Een huisstijl bestaat uit consistent toegepaste kleuren, typografie (lettertypen), vorm- en stijlelementen. Dit zorgt voor herkenbaarheid van uw onderneming.

Folder & brochures

Een folder of brochure maken is een relatief goedkope manier om een grote groep mensen te bereiken. In een bedrijfsbrochure kunt u veel informatie kwijt om uw doelgroep te overtuigen van uw product, dienst, evenement, enzovoorts.

Samen met u bespreken we uw wensen en eisen ten aanzien van een folder of brochure. We kijken welk middel het beste past bij uw doel en hoe vervolgens het ontwerp eruit moet zien.

Naamkaarten

Waar uw website het online naamkaartje van uw bedrijf is, mogen de ouderwetse fysieke naamkaarten natuurlijk niet ontbreken! Het is belangrijk dat uw visitekaartje aansluit bij uw identiteit en de huisstijl van uw onderneming. 

De naamkaartjes die wij ontwerpen hebben bovendien een unieke en professionele uitstraling. U wilt immers toch een goede impressie achterlaten bij de personen aan wie u uw firmakaartje geeft?  

We maken niet enkel naamkaarten voor bedrijven maar ook voor particulieren.

Briefpapier

Het ontwerp van briefpapier is een logisch vervolg op de ontwikkeling van een logo en/of visitekaartje. Uw briefpapier komt regelmatig onder ogen van uw klanten, afnemers en leveranciers. Wij ontwerpen samen met u uw briefpapier en zorgen ervoor dat het goed aansluit bij uw onderneming.

Flyers

Een flyer maken is een goedkope manier om jouw bedrijf snel bij heel veel mensen kenbaar te maken. Papiersoort, afgewerkt formaat, kleuren, foto’s, tekst en de lettergrootte zijn de belangrijke keuzes bij het ontwerpen van een flyer.

Logo ontwerp

Jouw bedrijfslogo is een herkeningspunt van je onderneming. Het ontwerp met de juiste huisstijl zorgt voor een herkenbare uitstraling en je onderscheidt je van de concurrentie. Het is vaak de eerste indruk op nieuwe klanten, dus moet deze direct goed zijn.

Heeft jouw bedrijf een verouderd logo of huisstijl en wil je deze uitstraling niet helemaal verloren laten gaan? Bij een restyling nemen we bijvoorbeeld de kleur en lettertype van het oude logo als basis voor een fris nieuw logo ontwerp. Het bestaande logo laten hertekenen of vectoriseren behoord eveneens tot de mogelijkheid.

Intern drukwerk

Niet alles verloop via een digitaal platform. Ook fiches, kaarten, formulieren of bestelbons in doorschrijfpapier die u binnen uw bedrijf gebruikt kunnen wij verzorgen. En heeft u die bestanden niet meer digitaal dan herzetten wij dit voor u.

Special request?

We gaan weinig uitdaging uit de weg. Heeft u speciale wensen die u niet op onze website bent tegengekomen? En bent u benieuwd of wij dit wellicht voor u kunnen verzorgen? Neem dan gerust contact met ons op.  

Door onze jarenlange ervaring hebben wij goede contacten met drukkerijen. Dat levert je kwalitatief mooi drukwerk op. Het gehele traject van idee tot eindproduct kunnen wij verzorgen. Jij kan dan uw tijd steken in uw activiteit of bedrijf.