Gespecialiseerd in het bouwen van eenvoudige websites in WordPress.

Van ontwerp tot oplevering

U wenst een nieuwe website te laten maken? CreaMedia zorgt voor mooi en professioneel ogende website. Een site met de nadruk op aantrekkelijke visuals, maatwerk en gebruiksvriendelijkheid met behoudt van hun uitstraling op smartphone en tablet. Zo zijn uw bezoekers verzekerd van een toegankelijke website op elk moment.

Bovendien kunnen wij zorgen voor een totaalpakket met domeinnaamregistratie, webhosting, beeldbewerking, SEO, social media, enz.

De backoffice van WordPress is zeer gebruiksvriendelijk waardoor u zelf gemakkelijk zaken kan toevoegen of wijzigen. Uiteraard kunnen we dit ook voor u doen tegen een (h)eerlijk tarief.

Websiteoptimalisatie

Met een mooie website kom je goed voor de dag. Maar daarmee garandeer je nog niet dat veel bezoekers krijgt. Door je website continu te optimaliseren kun je je vindbaarheid vergroten. Dat is de sleutel tot online succes!

Onze website optimalisatie service zorgt ervoor dat je website optimaal in de zoekresultaten van de zoekmachines komt. Daarmee helpen we je om je resultaten te vergroten.

Zoekmachine geoptimaliseerd wil zeggen dat je website vlot gevonden zal worden en hoog scoort in Google. CreaMedia helpt je bij het verkrijgen van een toppositie in Google en andere zoekmachines.